برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
پایان نامه طراحی بسته‌بندی برای بهبود ماندگاری مغز گردوی تازه

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
نوشته شده توسط : مدیر سایت

فهرست مطالب

 عنوان                                              صفحه

چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول-کلیات………………………………………………………………………………………………………..2

1-1- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………….3

1-2-خصوصیات میوه گردو……………………………………………………………………………………………….4

1-2-1-گیاه شناسی گردو………………………………………………………………………………………………….6  

1-2-2-جایگاه محصول گردو در جهان………………………………………………………………………………..7

1-2-3-صادرات گردو………………………………………………………………………………………………………9

1-2-4-واردات گردو……………………………………………………………………………………………………….10

1-2-5-جایگاه محصول گردو در ایران………………………………………………………………………………..10

1-2-6-مغز دانه گردو وکاربردهای آن…………………………………………………………………………………10

1-2-6-1- ترکیبات مهم مغز دانه گردو………………………………………………………………………………..10

1-2-6-2- مصارف غذایی مغز دانه گردو……………………………………………………………………………..14

1-2-6-3- مصارف دارویی مغز دانه گردو……………………………………………………………………………15

1-2-7-عملیات برداشت ، فرآوری و بسته بندی گردو…………………………………………………………….16

1-2-7-1-برداشت……………………………………………………………………………………………………………16

1-2-7-2-فرآوری……………………………………………………………………………………………………………19

1-2-7-3-انبارداری………………………………………………………………………………………………………….23

1-2-8-استانداردهای گردو………………………………………………………………………………………………..28

1-3-بسته بندی مواد غذایی…………………………………………………………………………………………………34

1-3-1-انواع بسته بندی………………………………………………………………………………………………………35

1-3-2-مواد اولیه در بسته بندی……………………………………………………………………………………………36

1-3-2-1- قوطیهای فلزی…………………………………………………………………………………………………..36

1-3-2-2- ظروف شیشه ای………………………………………………………………………………………………..36

1-3-2-3- بسته های قابل انعطاف……………………………………………………………………………………….37

1-3-2-4- پوششهای پلاستیکی………………………………………………………………………………………….37

1-3-2-4-1- ساختمان شیمیایی پلاستیکها……………………………………………………………………………37

1-3-2-4-2-طبقه بندی پلاستیکها………………………………………………………………………………………38

1-3-2-4-3-انواع فیلمهای متداول در بسته بندی مواد غذایی…………………………………………………..38

1-3-3-فرآیندهای بسته بندی مورد استفاده در مغز های خوراکی……………………………………………..42

1-3-3-1-بسته بندی وکیوم……………………………………………………………………………………………….42

1-3-3-2-بسته بندی شرینک(چروک پذیر)…………………………………………………………………………42

1-3-3-3-پوشش های استرچ…………………………………………………………………………………………….42

1-3-3-4-بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده…………………………………………………………………………..43

1-3-3-4-1-تاریخچه استفاده از MAP………………………………………………………………………………..44

1-3-3-4-2- مزایای استفاده از MAP………………………………………………………………………………….44

1-3-3-4-3- معایب استفاده از MAP………………………………………………………………………………….45

1-3-3-4-4- اهداف اصلی استفاده از MAP…………………………………………………………………………45

1-3-3-4-5-عملیات بسته بندی با MAP………………………………………………………………………………46

1-3-3-4-6- مواد مورد استفاده در بسته بندی MAP………………………………………………………………46

1-3-3-4-7- گازهای مورد استفاده در MAP……………………………………………………………………….47

1-3-3-4-8- افزودن گاز و ایجاد خلا در بسته بندی MAP……………………………………………………..50

1-3-3-4-9-دستگاه های بسته بندی MAP…………………………………………………………………………..50

1-3-3-4-10- تاثیر اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری مغز های خوراکی…………………………………….52

 فصل دوم-مروری برتحقیقات پیشین………………………………………………………………………53

 فصل سوم-مواد وروشها………………………………………………………………………………………….61

3-1- آماده سازی نمونه ها…………………………………………………………………………………………………62

3-1-1- مواد لازم…………………………………………………………………………………………………………….62

3-1-2- تجهیزات و دستگاه ها……………………………………………………………………………………………62

3-1-3- نحوه آماده سازی نمونه………………………………………………………………………………………….62

3-2- انجام آزمایشات……………………………………………………………………………………………………….63

3-2-1- وسایل و مواد لازم………………………………………………………………………………………………..63

3-2-2- تجهیزات ودستگاه ها…………………………………………………………………………………………….64

3-2-3- آزمون های انجام شده…………………………………………………………………………………………..64

3-2-3-1- اندازه گیری رطوبت………………………………………………………………………………………….64

3-2-3-2- اندازه گیری پراکسید…………………………………………………………………………………………64

3-2-3-3- درصد کاهش وزن……………………………………………………………………………………………66

3-2-3-4- اندازه گیری رنگ…………………………………………………………………………………………….66

3-2-3-5- آزمون شمارش کلی کپک ومخمر………………………………………………………………………67

3-2-3-6- ارزیابی حسی…………………………………………………………………………………………………..68

3-3- تجزیه و تحلیل آماری……………………………………………………………………………………………….69

فصل چهارم – بحث وبررسی…………………………………………………………………………………71

4-1- بهینه سازی فرآیند به روش سطح پاسخ…………………………………………………………………………72

4-1-1- تجزیه مدل برازش یافته برای اندیس پر اکسید……………………………………………………………73

4-1-1-1- بهینه سازی………………………………………………………………………………………………………77

4-1-2- تجزیه مدل برازش یافته برای درصد رطوبت………………………………………………………………77

4-1-2-1- بهینه سازی………………79                                                                                                                                   

4-1-3- تجزیه مدل برازش یافته برای درصد کاهش وزن………………………………………………………..79

4-1-3-1- بهینه سازی………………………………………………………………………………………………………81

4-1-4- تجزیه مدل برازش یافته برای تغییرات رنگ……………………………………………………………….81

4-1-4-1- بهینه سازی………………………………………………………………………………………………………84

4-1-5- تجزیه مدل برازش یافته برای قابلیت پذیرش………………………………………………………………85

4-1-5-1- بهینه سازی………………………………………………………………………………………………………87

4-1-6- بهینه سازی نهایی………………………………………………………………………………………………….88

4-2- آزمون شمارش کلی کپک ومخمر………………………………………………………………………………88

فصل پنجم- نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………..90

5-1- نتیجه گیری……………………………………………………………………………………91

5-2- پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….92

 منابع………………………………………………………………………………………………………93

برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید





لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: